0172-751394

Maandag t/m Vrijdag

9.00-18.00

Verstandvanvloeren.nl

Röntgenweg 16 J

Alphen aan den Rijn

Verstandvanvloeren.nl

De specialist voor het schuren en lakken/Olën van uw bestaande Parketvloer in Alphen aan den Rijn en omstrken.

Wij werken oa. met de volgende merken :

** BonaLakken

** SKylt lakken

** Corcol olie

** Lecol olie

** Trip trap olie

** Osmo hardwachs olie

** Blue Dolphein Olie

 

Voor de uitgebreide website klikt U HIER ..

  In Oktober,November en December kunt U uw Parketvloer 

 

                                  Tax Free Laten Schuren !!!

 

Welkom op de site van Parket schuren Alphen aan den Rijn. Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en lakken of oliën van uw bestaande Parket vloer in Alphen aan den Rijn en Omstreken.

Parket Stof Vrij Schuren (bijna) alles is mogelijk...

Menig Parket-Houtenvloer vloer heeft een tweede , derde of vierde leven. De dikte bepaalt de levensduur van de vloer.Daardoor kunt U levenslang genieten van uw bestaande vloer.Hoe gaan we te werk? Wij maken eerst een vrijblijvende afspraak om de vloer te beoordelen of het de moeite waard is om te schuren. Terplekke kunnen wij U vertellen wat voor behandelingen nodig zijn om uw vloer weer optimaal te maken en een passende prijsopgave geven.Parket schuren en opnieuw afwerken is een vak apart.Menig doe het zelver zal dit  kunnen beamen. Ervaring, goede machines en materialen zijn zeer belangrijk. Uw bestaande parket wordt helemaal kaal geschuurd, eventuele spijkertjes (tapis en bourgogne vloeren) worden gedreveld en de gaatjes en naden worden opnieuw gestopt. Na het schuren wordt de vloer gepolijst om een zo glad mogelijk oppervlak te verkrijgen. Als de parketvloer glad en volledig stofvrij is kan de vloer worden behandeld. Traditioneel gelegde parketvloeren gaan een leven lang mee. Maar natuurlijk slijt ook een parketvloer, zeker na jaren intensief gebruik. Een houten vloer heeft als voordeel dat je deze gewoon weer als nieuw kunt maken door er een laagje vanaf te schuren. Ook de putjes en krassen worden eruit geschuurd. Plankjes die b.v. te erg beschadigd zijn kunnen worden vervangen door nieuwe plankjes. Na de behandeling (parket schuren) is uw parketvloer weer even mooi van uitstraling als toen het net gelegd werd. Wij werken met het Bona Dust Care Systeem. Voor info Klik Hier.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Verstandvanvloeren voor het schuren en lakken of oliën van uw Parket in Alphen aan den Rijn

Houten vloer schuren in Alphen aan den Rijn, Parketvloer schuren Alphen aan den Rijn, Parket schuren en lakken Alphen aan den Rijn. Parketschuren en oliën in Alphen aan denRijn.